CONAX

Conax Technologies is een partner van Thermo-Electra en biedt een uitgebreide selectie druk- en vacuümafdichtingsfittingen. Deze assemblages zijn ontworpen om plaats te bieden aan sondes, sensoren, draden, elektroden en diverse andere elementen en komen tegemoet aan een breed scala aan toepassingsbehoeften in meerdere industrieën. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen wij voor betrouwbare oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen.

Go to website

LEYRO

Leyro Instruments, trotse partner van Thermo-Electra, is een toonaangevende specialist in de productie, distributie en onderhoud van kalibratie- en meetapparatuur. Hun inzet strekt zich uit tot het bieden van op maat gemaakte oplossingen in een breed scala van industrieën. Ons doel is om ongeëvenaarde nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijke technologie te leveren, die als hoeksteen dient in de productie- en dienstensector. Tegenwoordig bedienen hun producten een breed scala aan klanten, waaronder fabrieken, onderzoekslaboratoria, universiteiten, kantoren, ziekenhuizen en nieuwbouwfaciliteiten, wat onze veelzijdigheid en toewijding aan uitmuntendheid benadrukt.

Go to website

PROXIMION

Proximion is een partner van Thermo-Electra, gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte, geavanceerde glasvezelsensorsystemen die op maat zijn gemaakt voor nauwkeurige meting van temperatuur, spanning en diverse andere fysieke parameters. Hun geavanceerde technologie is bedreven in het omgaan met uitdagende omgevingsomstandigheden, biedt plaats aan een groot aantal meetpunten, maakt gebruik van minimale signaalkabels die geschikt zijn voor transmissie over lange afstanden, garandeert uitzonderlijke meetnauwkeurigheid en biedt een snelle tijdrespons. Met hun innovatieve oplossingen stellen ze industrieën in staat ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid te bereiken bij hun monitoring- en meetinspanningen.

Go to website

SIMEX

SIMEX is een fabrikant en leverancier van industriële automatiseringsapparatuur. Met meer dan dertig jaar expertise in het veld heeft hun toegewijde engineeringteam talloze uren geïnvesteerd in het verfijnen van hun producten. Hun toewijding aan uitmuntendheid komt duidelijk tot uiting in de integratie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van microprocessor- en SMT-technologieën (Surface Mount Technology) in de ontwerp- en productieprocessen. Deze nauwgezette aandacht voor detail zorgt ervoor dat hun producten ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid bieden en voldoen aan de uiteenlopende behoeften van industrieën over de hele wereld.

Go to website