Skip to the main content
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gemaakt in Nederland

Thermo-electra neemt deel aan WoTS 2024

Van 24 t/m 27 september wordt de grootste industriële beurs van de Benelux georganiseerd: the World of Industry, Technology en Science (WoTS). Deze beurs is verdeeld in diverse werelden. Thermo-electra is te vinden in de World of Industry. Je kunt ons vinden in Hal 8, Stand 8C054. Deze beurs draait om innovatie, creativiteit, techniek en industrie en dit zijn dan ook de elementen waar thermo-electra al sinds 1962 actief in is.

Wat kan je verwachten?
De WoTS is voor thermo-electra het podium om de laatste innovaties te tonen op het gebied van thermokoppel en Pt100 temperatuursensoren voor verschillende industrieën zoals de (petro)chemie, voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, glas, olie en gas, boilers, R&D en zonne- en groene energie. Daarnaast investeert het bedrijf in het ontwikkelen van temperatuuroplossingen voor diverse waterstof toepassingen. Samen met de laatste innovaties zijn er ook standaard producten te zien, kalibratieapparatuur en afleesinstrumenten.

Thermo-electra is een hecht familiebedrijf met een team van 50 toegewijde professionals dat zich sinds 1962 heeft gespecialiseerd in het ontwerp, productie en levering van temperatuursensoren voor diverse industriële toepassingen wereldwijd. In ons duurzame pand in Pijnacker (ZH), streven we ernaar om met behulp van onze in-house engineering afdeling voortdurend te innoveren om zo te voorzien de behoeften van onze klanten. Als een van de toonaangevende spelers in Europa op het gebied van temperatuursensoren onderscheiden we ons door onze diepgaande kennis en klantgerichte benadering.

Plan vandaag nog een afspraak in
De WoTS is de gelegenheid voor de meest uiteenlopende industrieën om hun temperatuuruitdaging voor te leggen aan ons toegewijde team. Plan vandaag nog een afspraak in met een van onze accountmanagers en ontdek hoe wij een actieve rol innemen op het gebied van innovatie in onder meer duurzame toepassingen.

Ontdek thermo-electra in Hal 8 Stand 8C054

Zien we jou tijdens WoTS 2024?

Neem contact op