Skip to the main content
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Gemaakt in Nederland

Thermo-Electra sluit zich aan bij IRO

De wereld van temperatuursensoren is aan verandering onderhevig. Met Thermo-Electra spelen wij hierop in door niet alleen onze temperatuursensoren duurzaam te vervaardigen, maar ook door te blijven innoveren in onze temperatuuroplossingen. Door nieuwe markten te ontdekken. De energietransitie speelt hierin een belangrijke rol en daarom heeft Thermo-Electra zich sinds kort aangesloten bij IRO. IRO is de verbindende schakel tussen Thermo-Electra en organisaties binnen de offshore energiesector. Samen met IRO werken we aan een toekomstgerichte en duurzame offshore energie-industrie. Deze vitale sector staat voor een stabiele, toekomstgerichte en duurzame energievoorziening. Thermo-Electra is er trots op hier deel van uit te mogen maken en kijkt uit naar deze mooie, impactvolle samenwerking.

De IRO-community
De Nederlandse Offshore Energie toeleveringsindustrie staat wereldwijd in de top 5. Als branchevereniging is IRO een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen behartigt van haar 350 aangesloten bedrijven. Haar missie is gericht op het versterken van de internationale positie van haar leden als vooraanstaande toeleveranciers in de upstream olie-, gas-, offshore renewable- en mariene energie-industrieën.

Binnen de IRO bevinden zich zowel multinationals als MKB-bedrijven die de gehele supply chain binnen de offshore energie-industrie vertegenwoordigen. Deze omvatten activiteiten op het gebied van Engineering & Consultancy, Constructie & Fabricage, Plant & Equipment, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE.

IRO biedt haar leden een breed scala aan diensten, variërend van het onderhouden van relaties tussen overheid en NGO’s tot het faciliteren van netwerkmogelijkheden binnen de IRO-community. Dit omvat ook de deelname aan internationale handelsmissies en beurzen, evenals het delen van Business Intelligence en nieuwe technologieën.

Wij bieden de oplossing!

Wat is jouw temperatuur uitdaging?

Neem contact op